Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spanplafond voor en na: 4 voorbeelden

Ben je geen fan meer van je plafond, maar heb je geen zin in stoffige gyprocwerken? Dan is een spanplafond ideaal. Zo’n vals plafond is een PVC of polyesterdoek die tussen profielen gespannen is. Bovendien kent het een snelle plaatsing en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Benieuwd naar de mogelijkheden? In dit artikel vind je 4 inspirerende voor en na-voorbeelden met een spanplafond!

 

Spanplafond voor en na: 4 inspirerende voorbeelden

VOORBEELD 1: spanplafond voor en na met print

VOORBEELD 2: spanplafond voor en na in de keuken

VOORBEELD 3: spanplafond voor en na in de slaapkamer

VOORBEELD 4: spanplafond voor en na in de woonkamer

Wil je graag meer informatie over spanplafonds? Dan kan je steeds terecht bij een van onze professionals. Die vind je snel en eenvoudig via onze gratis en vrijblijvende offerteservice.

 

VOORBEELD 1: spanplafond voor en na met print

spanplafond voor en na print

Met een spanplafond met print ben je zeker dat je een unieke ruimte hebt. Dit voorbeeld toont aan hoe een sobere zitruimte een buitengewone look krijgt door de print. Je kan gaan voor een dergelijk design, een foto waar je van houdt, een tekst die je na aan het hart ligt, … Een leuk idee voor een kinderslaapkamer is bv. een spanplafond met sterrenhemel. Uitgekeken op de print? Dan kan je deze gemakkelijk laten vervangen.

 

VOORBEELD 2: spanplafond voor en na in de keuken

keuken spanplafond voor en na

In de keuken kan je kiezen voor een verlicht spanplafond. In dit voorbeeld zien we een spanplafond met spotjes die perfect ingewerkt zijn in de constructie. Waar het witte plafond steriel en kil aanvoelde, geeft de donkergroen-grijze kleur het geheel een persoonlijke touch. Heb je bovendien iets te brutaal gekookt? Dan is het goed om weten dat een spanplafond afwassen perfect mogelijk is.

 

TIP: laat je spanplafond plaatsen door een professional!

Een spanplafond plaatsen is precisiewerk. Daarom laat je de klus best over aan een professional. Op die manier ben je zeker van een correcte en vlotte plaatsing. Zoek je de beste expert voor een scherpe prijs? Dan vergelijk je best offertes van meerdere plaatsers.

Wil je graag in contact komen met spanplafond-professionals in jouw buurt? Dat kan gratis, snel en vrijblijvend via onze offerteservice. Start je aanvraag hier!

 

VOORBEELD 3: spanplafond voor en na in de slaapkamer

spanplafond voor en na slaapkamer

Met een spanplafond kan je de perfecte sfeer creëren voor in de slaapkamer. Dit voorbeeld toont aan dat een spanplafond met een tintje een wereld van verschil maakt. Het geheel is veel gezelliger en geeft rust. In theorie zijn alle RAL-kleuren mogelijk. Zo kan je kiezen voor een spanplafond in het zwart, geel, groen, …

 

VOORBEELD 4: spanplafond voor en na in de woonkamer

spanplafond voor en na woonkamer

In dit voorbeeld vult het spanplafond in de woonkamer het sobere interieur volledig aan. Hier kozen de eigenaars voor een afwerking in hoogglans. Als je die look goed combineert, doet zelfs een standaard wit plafond chic aan. Let wel op: een afwerking in hoogglans is enkel mogelijk bij een spanplafond in PVC. De variant in polyester is alleen verkrijgbaar in een matte afwerking.

 

De beste professional tegen de scherpste prijs? Vergelijken loont!

Een spanplafond laat je best plaatsen door een expert. Uiteraard betaal je dan een arbeidskost, maar je krijgt er heel wat voor in de plaats. Bovendien betaal je door te vergelijken de meest correcte prijs. Via onze offertedienst kom je in een wip in contact met professionals in jouw buurt!

Op zoek naar lokale professionals om je spanplafond te plaatsen? Dat is eenvoudig via onze service. Kom hier gratis en vrijblijvend in contact met experts in jouw buurt!