Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spanplafond inspiratie

Op spanplafond-info.be kan je niet alleen terecht voor info en advies over spanplafonds, maar ook voor leuke ideeën en inspiratie. Benieuwd naar hoe een spanplafond er kan uitzien en welke effecten je ermee kan bereiken? Hier enkele originele spanplafond voorbeelden.

 

1. Spanplafond kleuren

Het doek van een spanplafond is fijnmazig en strak aangespannen waardoor het een strakke en stijlvolle look heeft. Spanplafonds in wittinten of een andere neutrale kleur zijn het populairst. Neutrale kleuren kunnen dan ook goed geïntegreerd worden in verschillende interieurstijlen.

 

wit spanplafond

 

spanplafond inspiratie

 

Gebruik je liever geen neutrale kleur voor jouw spanplafond en wil je het wat opvallender? Geen probleem! De keuze aan kleuren voor spanplafonds is enorm uitgebreid. Hou er rekening mee dat opvallende kleuren, en zeker donkere kleuren, het plafond optisch verlagen waardoor de ruimte er kleiner uitziet.

TIP: Interesse in een spanplafond? Dan doe je er goed aan een vakman in te schakelen. Deze zal niet alleen de plaatsing voor zijn rekening nemen. Een professional zal jou met al zijn kennis en ervaring ook kunnen adviseren over welk spanplafond het best past bij jouw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend advies en prijzen op maat aan bij gespecialiseerde vakmannen via de offertepagina.

 

2. Bedrukt spanplafond

Naast effen kleuren, kan je ook kiezen voor een bedrukt spanplafond. In onderstaand voorbeeld kan je zien dat de print het geheel meteen drukker maakt. Zeker omdat het hier ook doorgetrokken is op de muren. Net zoals opvallende of donkere kleuren, doet ook een print de ruimte drukker en kleiner lijken. Bedrukte spanplafonds komen daarom het best tot hun recht in grote kamers.

 

spanplafond print

 

3. Gelakt spanplafond

Een spanplafond hoeft niet noodzakelijk mat te zijn. Waarom niet kiezen voor een gelakte versie? Met een gelakt spanplafond geef je zonder twijfel een originele touch aan jouw interieur.

 

spanplafond lak